Контактирајте не:

Ако имате какво било прашање, или сакате да добиете некоја подетална информација, можете да ни пратите електронска пошта на:
info@lmbezbednost.com

Информации за нашите канцеларии:

КАНЦЕЛАРИЈА ВО СКОПЈЕ

Јордан Мијалков Бр.4 Зградата на МедикаС - 2 Кат

 

Др. Гоце Младеновски

Стручно лице за Безбедност и здравје при работа, спец. по медицина на трудот и интерна медицина

Телефони:070/236-350, 076/236-350

Email:goce@lmbezbednost.com


Александар Николовски

Дипломиран електроинжинер. Стручно лице за безбедност и здравје

Телефони:076/20 20 23

Email:aleksandar@lmbezbednost.com


КАНЦЕЛАРИЈА ВО КУМАНОВО

Бул. Октомвриска револуција бр

 

Јоже Поповски

Дипломиран машински инжинер. Стручно лице за безбедност и здравје при работа


КАНЦЕЛАРИЈА ВО КРИВА ПАЛАНКА

Ул.Свети Јоаким Осоговски бр.186

 

Кире Дејановски

Дипломиран електроинжинер. Стручно лице за безбедност и здравје при работа


Др. Гоце Младеновски

Стручно лице за Безбедност и здравје при работа, спец. по медицина на трудот и интерна медицина

Email:goce@lmbezbednost.com


Елизабета Стаменковска

Дипломиран инжинер по биохемија, биологија. Стручно лице за безбедност и здравје при работа


Лиценца за работа

picture За сите услуги кои ги нуди, компанијата поседува соодветна лиценца и е овластена од Министерството за труд и социјална политика.

© ЛМ Безбедност

 

Вршиме услуги низ цела Македонија

macedonia

ЛМ Безбедност располага со неколку мобилни тимови распоредени во неколку градови низ државата и има капацитет своите услуги да ги извршува по целата територија на Република Македонија