Добредојдовте на страната на ЛМ Безбедност

ЛМ Безбедност нуди разни видови на услуги поврзани со безбедноста и здравјето на работното место, изработка на разни видови елаборати, како и одржување на разни видови на обуки за вработените.
Подетални информации за секоја од услугите можат да се најдат во соодветната секција.

 

sertifikat За сите услуги кои ги нуди, компанијата поседува соодветна лиценца и е овластена од Министерството за труд и социјална политика...повеќе

© ЛМ Безбедност

 

macedonia

ЛМ Безбедност располага со неколку мобилни тимови распоредени во неколку градови низ државата и има капацитет своите услуги да ги извршува по целата територија на Република Македонија

 

 

Новости и настани

Нови услуги од областа на "Енергетска ефикасност"

Energetska efikasnost

Задоволство ни е да ве информираме дека почнуваме да нудиме разни услуги од областа на енергетската ефикасност. За повеќе информации можете да не контактирате преку нашата контакт страна.

Член на "М.З.З.П.Р"

Zdruzenie za zastita pri rabota Skopje-Macedonia

ЛМ Безбедност е член на "Македонски здружение за заштита при работа - колаборативен центар на МОТ(ILO-CIS CENTRE)"...повеќе

Соработка со ПЗУ Поликлиника Медика

poliklinika medika Skopje-Makedonija

ЛМ Безбедност соработува со ПЗУ Поликлиника Медика Специјалистичка ординација по медицина на трудот - подружница Скопје при извршување на услугите од областа на безбедност и здравје при работа, како и при изведување на обуките за прва помош...повеќе

 

 

Контактирајте не

Телефони: (070) 236-350, (076) 20 20 23

Email: info@lmbezbednost.com

За подетални информации, одете на контакт страната

 

 

Пријатели

poliklinika medika - Macedonija
travel2ohrid
Logo